Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/heliumkopen.be/httpd.www/inc/flourish/fDatabase.php on line 1394 Heliumkopen.be

Voorwaarden

springdis is niet verantwoordelijk voor laattijdige levering.

 

we verkopen deze producten en deze zijn veilig en voldoen aan de Europese richtlijnen.

 

Wij versturen met postnl of Bpost daardoor is het volgen van uw bestelling door middel van track 'n trace alleen mogelijk voor bestellingen die niet door de brievenbus kunnen.

Retourneren:

 

Nagenoeg alle artikelen die u bij ons besteld, uitgezonderd  wegwerp helium cilinders,  kunt u tegen bepaald voorwaarden retourneren binnen 14 kalenderdagen. Neemt u hiervoor contact op met ons via info@springdis.be. indien de retouren voldoen zoals beschreven in de algemene voorwaarden  zullen wij binnen 30 dagen het volledige bedrag terug storten. U bent zelf verantwoordelijk voor het retouren van de artikelen aan ons.

Klachten:

Met vragen en opmerkingen kunt terecht op info@springdis.be of door het invullen het contact formulier. Zodra u bericht binnen gekomen is streven wij ernaar om deze binnen 24 uur af te ronden.

 

Privacy Policy:

Wij gaan zorgvuldig om met de door u aan ons verstrekte gevens en behandelen deze volgens de Wet op Persoonsbescherming. Wij delen uw persoons gegevens alleen met derde voorzover strikt noodzakelijk om uw bestelling af te ronden. Denk hierbij aan het verstrekken van uw naam en adres aan PostNL om uw bestelling te kunnen bezorgen.

Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een database en deze delen wij niet met derden.

Indien u inzage wilt in de informatie die wij over u hebben opgeslagen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.